3 Ocak 2019 Perşembe

YENİ UFUKLARA DOĞRU...


Datça Kültür Sanat Dayanışması'nda yeni oluşturulan koordinasyon kurulu ilk toplantısını bu akşam gerçekleştirdi.
Orontes Cafe'deki buluşmada, öncelikle büyük toplantıda koordinasyon kuruluna gelen öneriler masaya yatırıldı.
Danışma Meclisi'nin oluşturulması, çalışma gruplarının belirlenmesi, sinema ve belgesel günlerinin başlatılması, kent söyleşilerine devam edilmesi konularında fikir birliğine varıldı.
Geçen sene ilki gerçekleştirilen "Kültür Sanat Festivali"nin yine yapılması karara bağlanırken, geçmiş dönemde başlatılan e-dergi projesinin de hayata geçirilmesi için start verildi.
DKSD koordinasyon kurulu ayrıca Datça'da oluşturulması düşünülen Özgür Üniversite önerisine de çok sıcak bakarken, bu konudaki gelişmeleri desteklemeyi kararlaştırdı.
DKSD her geçen gün daha da büyüyor.
21 kişilik koordinasyon kurulu daha geniş kitlelere ulaşarak, yeni etkinlik ve projelerle Datça'nın bir kültür sanat merkezi olması için çaba harcayacak.
Yol uzun.
Yol zorlu.
Ancak zorlukları aşabilecek yüreklere sahibiz.
Yeni ufuklara doğru yol almaya kararlıyız.
Bu yolda Datça’da yaşayan çağından, çevresinden, insani olan herşeyden sorumluluk duyan herkesin desteğine ihtiyacımız var.
Ve kapımız her fikre, her projeye sonuna kadar açık.
Bugüne kadar bizlere destek veren, özellikle de geçen dönemde yürütmede görev alarak DKSD'nin bugünlere gelmesinde büyük katkıları bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.
Yaşasın hayat.
Yaşasın sanat.
Video: Orhan Soylu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

DANIŞMA MECLİSİ START ALDI

Datça Kültür Sanat Dayanışması (DKSD) her geçen gün biraz daha güçleniyor. Son büyük toplantıda üyelerden gelen öneriyi değerlendiren yür...