25 Ocak 2019 Cuma

DANIŞMA MECLİSİ START ALDI



Datça Kültür Sanat Dayanışması (DKSD) her geçen gün biraz daha güçleniyor.
Son büyük toplantıda üyelerden gelen öneriyi değerlendiren yürütme kurulu, bir Danışma Meclisi oluşturulmasını kararlaştırmıştı.
Datca'da yasayan  bilgili, kültürlü, donanımlı  kendi alanlarında deneyimli kültür sanat insanları gönüllülük esasına dayalı olarak bugün bir araya geldi Danışma Meclisi’ni oluşturdu.
Danışma Meclisi her geçen gün sayısını daha da artırarak, Yürütme Kurulu'ndan gelen proje ve etkinlikler üzerinde görüş bildirecek, önerilerde bulunacak.
Danışma Meclisi Datça'ya özgü kültür sanat politikaları geliştirecek, hedefler belirleyecek ve bunları yürütmenin dikkatine sunacak.
DKSD Danışma Meclisi’nin kuruluşunda şu isimler yer aldı.

Figen Kumru, Melda Omay, Nur Deriş, Ayşe Güngör, Kamil Erdem, Ertuğrul Karslıoğlu, Feyyaz Kurşuncu, Korhan Atay, Hasan Gürkan, Hasan Bingöl, Ali Ottoman, Ömer Faruk Ciravoglu, Ali Bahadır Erdin, Ömer Zafer Göktürk, Cengizhan Güngör, Kemal Sümer, Hüseyin Tüzün, Faruk Alpkaya, Orhan Keskinsoy, Tanju Çuhadır ve Özbilen Gökgöl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

DANIŞMA MECLİSİ START ALDI

Datça Kültür Sanat Dayanışması (DKSD) her geçen gün biraz daha güçleniyor. Son büyük toplantıda üyelerden gelen öneriyi değerlendiren yür...